VALİ KÜÇÜK'ÜN SİVEREK TEMASLARI

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün Siverek temasları

VALİ KÜÇÜK'ÜN SİVEREK TEMASLARI
12 Kasım 2014 - 09:04

İlk olarak Siverek Kaymakamlığını ziyaret eden Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük burada Kaymakam Hamza Erkal ile bir süre görüştü. Küçük, Görüşme sırasında ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Erkal'dan bilgi aldı. Vali Küçük burada Siverek’te kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesine yapılacak yatırımlar hakkında görüşmeler yaptı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından 30 Mart seçimlerinde seçilerek belediye başkanlığı görevini yürüten Resul Yılmaz’ı da ziyaret eden Vali Küçük, yeni görevinin kendisine ve tüm Siverek’e hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Belediye ziyaretinin ardından açılışa hazır hale getirilen Siverek Kütüphanesinde incelemelerde bulunan Vali Küçük, Siverek Aile Destek Merkezine geçti. Vali Küçük, buradaki çocuklarla bir araya gelerek oyunlarına eşlik etti. Merkezdeki kurslardan yararlanan kadınlarla da görüşen Vali Küçük, bilgisayar kursuna katılanlara başarılar diledi.

Ziyaretlerinin ardından Siverek sokaklarında da dolaşan Vali İzzettin Küçük, esnafı ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. Vali Küçük gezisi sırasında okuldan çıkan öğrencilerle de sohbet etti.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3051 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti