Karanlık "oda"dan Peygamberimize büyük hakaret!

ABONE OL

- ​İslam'a ve Müslümanlara düşmanlığı görev edinen "oda TV" bir kez daha Peygamber Efendimize hakaret etme cüretini gösterirken, böylesi yayınların önüne geçilmemesi tepkilere neden oluyor.

Daha önce söz konusu hakaretleri birkaç kez tekrar eden oda TV, İslam'a duyduğu nefret ile Peygamber Efendimiz ve sahabelerini diline doladı. Çağın Kab Bin Eşrefleri görevini yürüten bu sözde haber sitesi, ifade ve basın özgürlüğü maskesi altında Müslümanların mukaddesatına saldırdı. Kin ve nefret dolu iğrenç yüzünü bir kez daha deşifre etti.


Yerli Charlie Hebdo oda TV, “Allah’ın kılıcı' diye lakap takılan ünlü İslam savaşçısı Halid bin Velid bile cihadı kadın avcılığına dönüştürmüştü. Yirminci yüzyılın başlarında İslam dünyasında siyasal başkaldırı süreci belirgin şekilde Mısır’da kendini hissettirmiş, Hasan el-Benna, Abdüh, Efganî, Kutub Kardeşler gibi isimler dinci isyan pratiğinde sembolleşmiştir." ifadeleriyle de hem sahabelere hem de İslam âlimlerine olan düşmanlıklarını gözler önüne serdiler.


Özellikle sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan vatandaşlar, İslam'ın kutsallarına hakaret eden kişi ve söz konusu yazıyı yayımlayan Oda Tv isimli internet sitesi hakkında yasal işlem başlatılmasını istedi.


Kamuoyundan büyük tepki alan söz konusu yazı, "bu ne alçaklık" dedirtirken, İslam'ın kutsallarına hakaret içeren yayın hakkında İçişleri ve Adalet Bakanlığının soruşturma açıp açmayacağı da merakla bekleniyor.