Muhammed bebek dualarla uğurlandı

ABONE OL

ŞANLIURFA - Suriye'nin Tel Abyad kentinden PKK/YPG tarafından Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine atılan havan mermisi ile hayatını kaybeden Muhammed bebek ile kamu görevlisi için Valilik tarafından tören düzenlendi.

Şanlıurfa Valiliği önünde düzenlenen cenaze törenin ardından Akçakale Vergi Dairesi Memuru Cihan Güneş uçakla memleketi Manisa'ya; 9 aylık Suriyeli Muhammed Omar ise Akçakale ilçesine uğurlandı.


Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan ise törende yaptığı konuşmada, "Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz onlar diridirler fakat siz bunun farkında değilsiniz" ayeti ile sözlerine başladı.


Cenaze törenine; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan, askeri erkân, kurum amirleri,  hayatını kaybedenlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.