Siverek Gençlik Sitesi yeni ara yüzü ile yayın hayatına devam edecek

ABONE OL

Siverek'in ilk haber sitesi olma özelliğini taşıyan www.siverekgenclik.com sitesi yeni ara yüzü ile kentimizi tanıtmaya devam edecek.

"Siverek'i dünyaya tanıtan site" sloganıyla 2003 yılında yayın hayatına başlayan www.siverekgenclik.com sitesi yaklaşık 18 yıldır güzel kentimizi tanıtmaya devam ediyor.  2003 yılında Ankara'da ikamet eden İş Adamı Sezai Aker'in teknik desteğiyle yola çıkan sitemiz, o günden bugüne alt yapısında çeşitli değişikliklere gitti.

Tüm Sivereklileri duygulandıran haberimiz

Siverek Dünya rekoru kırdı


İnternet teknolojisinin her geçen gün değişen baş döndürücü hızına ayak uydurmak amacıyla alt yapılarını yenilediklerini belirten Gazeteci A. Deniz Uğurlu, "Daha önce kullanmış olduğumuz sistem, artık ihtiyaçlarımıza cevap vermiyordu. Haberlere yorum eklemek isteyince hata veriyor, beğenilen haberleri sosyal medyada paylaşınca sorun çıkıyordu. Ayrıca google.com optimizasyonu sonucu arama motorlarında yeterince yararlanamıyorduk. Yeni sistemle birlikte alt yapımımızı tamamen yeniledik. Daha güçlü alt yapımımız ile yolumuza devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.

2006 yılından bir haberimiz

Evlenen çiftlere bir çift fidan projesi başlatıldı


"15 senelik dev arşive sahibiz"

Sitemiz 2003 yılında yayın hayatına başlamasına rağmen maalesef sunucu hataları ve güvenlik açıklarından dolayı 3 senelik arşivimizi kaybettik. 2006 yılından günümüze 15 bin 717 haberimiz arşivimiz kayıtlarında mevcuttur. 15 yıllık dev arşivimiz, kentimiz için çok önemlidir.  Dileyen ziyaretçilerimiz bu arşivimize ulaşabilir.  Eski haberlerimizi yeniden düzenleyerek bu arşivimizi muhafaza etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Sivereklilerin azmini gösteren bir haberimiz

60 yıllık tiryaki sigarayı bıraktı

 

"Siverek için taş üstüne taş koyan herkesin yanındayız"

Sitemizin misyonu Siverek'imizi en güzel şekilde tanıtmaktır. Bu tanıtıma katkı sunmak herkesi sitemize destek vermeye davet ediyoruz. Kentimiz için taş üstüne taş koyan herkesin yanındayız. Maalesef ilçemizin yöneticilerinden bugüne kadar yeterince destek görmedik. Kısıtlı imkânlarla sitemizi bugünlere getirdik. Bundan sonra da imkânlar ölçüsünde kentimiz için en güzelini yapmaya devam edeceğiz. İşimizi severek yapıyoruz ve önemsiyoruz. Bugüne kadar hiçbir haberimizle ilgili tekzip yayımlamadık, yaptığımız tüm haberlerimizin arkasında durduk. Bu dik duruşumuzdan dolayı da çeşitli bedeller ödedik." dedi.

Sivereklilerin Peygamber sevgisi

Siverek'te Kutlu Doğum Coşkusu



"Siverek web sitelerini önemsiyoruz"

Siverek'in tanıtımı konusunda beraber çalıştığımız ve bizlerden her türlü desteği esirgemeyen web sitelerimizi önemsiyoruz. www.sivereksonhaber.com sitesinden Cuma Sarı ve M. Şükrü Dolaş ve Lütfü Yalgı'ya, www.siverekhaber.com sitesinden Abdullah Hakan Lale'ye, www.habersiverek.com sitesinden Mevlüt Bayraktar'a teşekkür ediyoruz. Bu kardeş sitelerimiz, Hedef Gazetesi ve İrfan Gazetesi ile birlikte kentimizi en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Siverek'te bir "ilk"
 

Siverek'te ilk kez AÖF sınavı yapıldı

  
"Sadece Siverek haberleri ile yetinmeyeceğiz"

Sitemizin ismi Siverek Gençlik Sitesi; ama sadece Siverek haberleri yapmıyoruz. Şanlıurfa merkezden yayın yaptığımız için Şanlıurfa ve ilçelerinin haberlerini de ziyaretçilerimize sunuyoruz. Ayrıca Türkiye gündemi ile ilgili son dakika haberleri de sitemizde paylaşıyoruz. Amacımız günlük haber sayımızı artırarak bölge siteleri arasında yer almaktır. Bunun içinde 24 saat boyunca çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sitemizin bir başarısı daha
 

Siverek Gençlik Sitesinin büyük başarısı

  

"Yeni çalışmalarla karşınızda olacağız"

Canlı yayınlar, biyografi, Siverek tarihi ve kültürü, Siverek'in doğal güzelliklerini tanıtmak konusunda yeni çalışmalara imza atacağız. Haber ihbarı konusunda da ağımızı güçlendireceğiz. Kentimizi tanıtmak konusunda hiçbir fedakârlıktan çekinmeyeceğiz. Yalnız bu hizmetleri yapabilmemiz için tüm hemşehrilerimizden destek bekliyoruz."
www.siverekgenclik.com

siverekgenclik haber irfan gazetesi hedef gazetesi