400 ÖĞRENCİYE DERSHANE İMKÂNI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde 2009 -2010 Eğitim ve SODES projelerinin onaylanmasıyla birlikte, İlçede projelerle ilgili ciddi bir hareketlilik başladı. ilçedeki

400 ÖĞRENCİYE DERSHANE İMKÂNI
23 Eylül 2009 - 21:25
eğitim kalitesinin artırılması amacıyla kardelenleri taşıyoruz projesine start veren ilçe kaymakamı Hamza Erkal şimdi de ikinci kez onaylanan SODES bizim dershane projesinin startını verdi.            
İlçedeki eğitim çalışmalarını hızlandıran kaymakam Erkal proje ile ilgili olarak Siverek’in eğitimde hak ettiği yere gelebilmesi için ilk orta ve yüksek öğretime birlikte eşit ağırlık verilmesi gerektiğini belirterek '' Eğitim alanında gerek il düzeyinde gerekse ülke düzeyinde ilçenin hak ettiği yeri kazandırmalıyız. Bu anlamda yapılacak tüm çalışmaları dikkatle denetleyeceğiz. İlçemizde geçen yılda uygulanan dershane projesine bu yılda start verdik. Maddi durumları iyi olmadığında akranları ile eşit şartlarda mücadele edemeyecek 400 çocuğumuzu dershanemize alarak bu alandaki rekabeti artıracağız. Bu çalışmalar için tüm ortaöğretim birimlerimizi harekete geçirdik. Projemiz en kısa zamanda başlayacaktır'' dedi.

Bu haber 1698 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor