ŞANLIURFA'DA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 15 YARALI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'da, minibüsün otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı.Kaza, saat 17.30'da Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunun

ŞANLIURFA'DA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 15 YARALI
13 Nisan 2009 - 19:01
20'nci kilometresinde Akziyaret yol ayrımından meydana geldi. Diyarbakır'dan Şanlıurfa yönüne giden 42 yaşındaki Allattin Aktürk, yönetimindeki 34 EN 0978 plakalı minibüs, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde giden 37 yaşındaki Ömer Küçük’ün kullandığı 63 VA 810 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ile minibüs yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada minibüs sürücüsü Allattin Aktürk, olay yerinde hayatını kaybederken, minibüste bulunan Hatice Aktürk (40), Asya Aktürk (35), Hatice Tunç (40), Akide Sağ (35) ile otomobil sürücüsü Ömer Küçük, Ayşe Küçük (22), Ayşegül Küçük (15), 7 aylık Faruk Sağ, 1,5 aylık Uğur Devran Şahin ile isimleri öğrenilmeyen 6 kişiyle birlikte toplam 15 kişi yaralandı.
Yaralılar Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma Tıp Fakültesine kaldırılarak tedavi altına alındı. minibüs şoförünün dikkatsizliği sonucu meydana geldiği bildirilen kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber 2446 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor