Siverek'in Avrupalı Kardeşi Olacak

Siverek'i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Derneği tarafından yapılan basın açıklamasında Siverekli hemşerimiz Cuma Özavcı tarafından başlatılan Siverek için kardeş şehir kampanyasına tam destek verildi.Yapılan basın açıklamasında;

Siverek'in Avrupalı Kardeşi Olacak
23 Kasım 2009 - 14:28
Almanya’da ikamet eden www.siverek.eu web sitesi yapımcısı ve sahibi hemşerimiz Sayın Cuma ÖZAVCI’nın web sitesinde başlatmış olduğu Siverek için AB ülkelerinden kardeş şehir bulma kampanyasında dolayı kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Sayın ÖZAVCI kardeş şehir projesinin başlatılmasındaki ana gayenin Siverek’in AB üyesi bir kentle kardeş şehir olması durumunda AB için projeler yapılmasında, araç, gereç yardımlaşmasında, karşılıklı gidip gelmelerde kentimize büyük katkıları olacağına inandığı için böyle bir kampanyayı başlattığını ifade etmektedir.

Bu kampanyanın amacına ulaşabilmesi için Siverek’teki Sivil Toplum Kuruluşları, Siverek web sitelerinin yapımcıları ve Siverek’teki yerel medyadan oluşan bir komitenin kurulmasında fayda gördüğünü söylemiştir.

Ayrıca Avrupa ülkelerinde ikamet eden aydın Siverekli hemşerilerimizin de bu komitede yer almalarının önem arz ettiğini belirtmektedir.

Bu çağrı üzerine biz aşağıda adı, soyadı ve unvanı yazılı web siteleri yapımcısı,  gazeteci ve Belediye temsilcileri olarak bu çağrı gerçekleştiğinde kentimize ne gibi faydalarının olacağı bilinciyle başlatılan girişimi destekler ve görev almayı vazife olarak görmekteyiz.

Bu nedenle de hemşerimiz Cuma ÖZAVCI ‘nın web sitesinde başlattığı KARDEŞ ŞEHİR
PROJESİNİ gönülden destekliyor ve oluşturulacak tertip komitesinde yer alacağımızı kamuoyuna siz basın mensupları aracılığı ile açıklıyoruz..

Dileğimiz başka Sivil Toplum Kuruluşlarımızla Avrupa’da yaşayan Sayın dil bilen aydın hemşerilerimizin de tertip komitesinde yer alarak başlatılan kampanyanın başarıya ulaşmasıdır.

Saygılarımızla.  /   / 2009


Mahmut bahçıvan                Deniz UĞURLU                             Cuma YILMAZ
www.sivereksehri.com           www.siverekgenclik.com               Siverek Belediye
Sahibi ve yapımcısı               sahibi ve yapımcısı                           Başkan Yardımcısı





Mehmet Şükrü Dolaş           Mehmet SEZGİN
Gazeteci ve Yazar                Gazeteci Yazar


Koçali Aymaz/Siverekgenclik.com



 

Bu haber 3076 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti