SİVEREKLİ ESNAFTAN ÜLKER MALTANA'YA TEPKİ

haberikra.com

Ülker firması tarafından piyasaya sürülen meyve aromalı maltana içeceği, şişesinin şarap şişesine benzemesinden dolayı tepki topluyor.

SİVEREKLİ ESNAFTAN ÜLKER MALTANA'YA TEPKİ
08 Haziran 2009 - 10:38
ŞANLIURFA- Ülker firması tarafından vitamin ve mineraller içeren malt özü ile üretilen “Sağlıklı serinlik isteyenler için lezzetli bir alternatif” sloganıyla piyasaya sürülen Maltana içeceği, şişesinin şarap şişesine benzemesinden dolayı Ülker ürünlerini satın alanların tepkisini topluyor.

Maltana'nın şişesinin şarap şişesine benzediğini söyleyen Siverekli esnaflardan Mehmet İriç, yaptığı açıklamada, “Esnaf olarak Zalim İsrail'in Filistin'e yaptığı katliamın ardından, İsrail mallarını boykot etmek amacıyla iş yerimde Ülker ürünlerinin satışına ağırlık verdim. Ülker'in yeni çıkan Maltana içeceği tamamen şarap şişesine benziyor. Ülker gibi bir firmanın bir içeceği şarap'a benzetmesini kınıyorum” dedi



Maltana içeceğinin şaraba benzemesinin çocuklar üzerinde kötü sonuçlar oluşturabileceği uyarısında bulunan Okul Öncesi Öğretmeni Refika Temizkan yaptığı açıklamada,” çocuklar tuzlu kraker yerken bile krakeri sigara gibi tutup yiyorlar. Bunun sebebi krakerin şeklinin sigara benzemesinden dolayıdır. Maltana içeceğinin de şaraba benzemesi çocukları şarap içmeye özendirebilir” dedi



Konu hakkında bilgi aldığımız Ülker Tüketici Danışma Hattı yetkilileri ise, Maltana ürününün herhangi bir içeceğe benzetme çabasının söz konusu olmadığını, şık ve farklı bir tasarım olsun diye Maltana'nın şişesini öyle yaptıklarını, gelen şikâyetleri dikkate alacaklarını belirtti.
(HABERİKRA - İLKHA)


Haber Linki



Bu haber 3092 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor