Siverek'te çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

​Siverek ilçesinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda biri uzun namlulu 10 silah, bu silahlara ait fişek ve şarjör ele geçirilirken olayla ilgili bir şüpheli tutuklandı.

Siverek'te çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
10 Temmuz 2020 - 09:19

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) görevlilerince 09 Temmuz 2020 günü gerçekleştirilen operasyonlarda; Siverek İlçemizde bulunan 2 ikamette yapılan aramada; bir adet uzun namlulu silah, bu silaha ait bir adet şarjör ve 255 adet 5.56 mm çapında fişek, 20 adet 7.62 mm çapında fişek, 10 adet 9.19 tabanca fişeği, 2 adet uzun namlulu silahlara ait dipçik,  2 adet uzun namlulu silahlara ait şarjör, 3 adet tabanca şarjörü, uzun namlulu silahlara ait olduğu değerlendirilen çeşitli parçalar ele geçirilmiştir.” denildi.


Siverek’te durdurulan bir araçta ise 9 adet Sig Sauer ibareli 7.65 mm çapında tabanca ve tabancalara ait 9 adet şarjör ele geçirildi.


Açıklamanın devamında operasyonlarda yakalanan bir şüphelinin tutuklandığı, bir şüpheli hakkında ikmalen işlem yapıldığı ve bir şüpheli hakkında da mevcutlu olarak tahkikata başlandığı ifade edildi. (İLKHA)


Bu haber 14415 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor