6 kişinin hayatını kaybettiği kavgada 2 tutuklama kararı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde İzol ailesine mensup akrabalar arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan 6 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili tahliye edilen 2 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı.

6 kişinin hayatını kaybettiği kavgada 2 tutuklama kararı
08 Haziran 2022 - 18:19

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Çeltik kırsal Mahallesi'nde 15 Haziran 2019 tarihinde İzol ailesine mensup akrabalar arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan silahlı kavgada; Zozan İzol, eşi Hakkı İzol ve Meral İzol ile oğlu Musa Serhat İzol hayatını kaybetmişti.

Kavganın ardından yaralıların hastaneye götürülmesi sırasında da yaşanan trafik kazasında da olayla ilgisi olmayan 2 kişi hayatını kaybetmişti.

1 Haziran 2022 tarihinde Aksaray 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davanın 11'inci duruşması görüldü. Davada 5'i firari 11 kişi, "tasarlayarak öldürme" ve "tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçlamalarıyla yargılandı.

Duruşmada, davanın tutuklu sanıkları Serhat Ferman İzol ve Mehmet Metin İzol için tahliye kararı verildi.Kararın ardından davada tutuklu sanık kalmadı.

Cumhuriyet savcısının tahliye kararına itirazı üzerine Serhat Ferman İzol ve Mehmet Metin İzol hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Tutuklama kararının ardından Mehmet Metin İzol tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Serhat Ferman İzol'un arandığı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 1273 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım