Abdurrahim Pekşahin adaylığını açıkladı

Abdürrahim Pekşahin tüm üye arkadaşlarının desteğini talep etti.

Abdurrahim Pekşahin adaylığını açıkladı
29 Ocak 2022 - 12:11

Yıllardır Marangozlar esnaf ve sanatkârlar odasında yönetim kurulu üyeliği, yapan aynı zamanda inşaat ve demircilikle uğraşan Abdürrahim Pekşahin, 30 Ocak 2022 tarihinde 10.00 - 17.00 saatleri arasında pazar günü Siverek Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılacak genel kurul seçimlerinde Oda Başkanlığına adaylığın açıkladı.

Pekşahin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Siverek nüfus ve coğrafik bakımından Türkiye'de ki birçok ilden büyük olmasına rağmen sanayi tepesileri olmadığı için kalifiye elaman sıkıntısı çektiği gibi onlarca genç mesleksiz ve işsiz durumdadır. Bu gün kadar yaşanan pandemi süreci nedeniyle Marangozlar esnaf ve sanatkârlar odamızın düşündüğü projeler hayata geçirilmedi. Arkadaşlarım, değerli esnaflarımız bana yetki verdikleri takdirde, Siverek’te yeni esnafların yetiştirilmesi amacıyla Kaymakamlık, Belediye başta olmak üzere çeşitli STK’larla iş birliği yapıp odamızı daha çağdaş bir yapıya kavuşturmak için mücadele vereceğimin bilinmesini isterim."


Pekşahin; tüm adaylara başarı dileklerini belirterek, "Pazar günü yapılacak olan genel kurul toplantısı (seçim) yapılacaktır. Siz değerli üyelerimizi toplantıya katılım sağlamanızı ve desteklerinizi bekliyorum. Esnafımıza ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum."

 
Bu haber 930 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x