Acemoğulları ve Karakan aileleri İzol ile iftarda buluştu

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, seçim çalışmalarına devam ederken destek amacıyla düzenlenen programlara katılmayı ihmal etmiyor.

Acemoğulları  ve Karakan aileleri İzol ile iftarda buluştu
20 Mart 2024 - 22:42


Kırsal ve merkezdeki vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdüren YRP Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmıyor.

Halkla iç içe olmaya devam eden İzol, destek amacıyla düzenlenen programlar kapsamında kentin önde gelen ailelerinden Acemoğulları ve Karakan ailesi mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen yemekte bir araya gelen her iki ailenin mensuplarıyla iftar yapan İzol, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Mübarek Ramazan ayının birleştirici gücünün sahaya da yansıdığını aktaran Başkan Adayı İzol, katılımcı belediyecilik anlayışının şimdiden kendisini gösterdiğini aktardı.

İftar programına katılan her iki ailenin tüm mensuplarına teşekkür eden İzol, "Şu mübarek günde gönülleri bir olan insanların bir araya gelmesi ilçemizin özlem duyduğu bir tablodur. Bu güzel birlikteliğin oluşmasında emeği geçen şehrimizin önemli ailelerinden Acemoğlu ve Karakan ailesine çok teşekkür ederim. Öyle sanıyorum ki bu birliktelik verilebilecek en güzel mesajdır" dedi.
Bu haber 2249 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti