Adalet Bakanı Bozdağ: Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım

Adalet Bakanı Bozdağ: Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım
10 Nisan 2023 - 11:27
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği ile ilgili ilk açıklamada Urfalılara seslenerek, "Hem akıl terimizi hem de alın terimizi dökeceğiz" dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, 14 kişiden oluşan milletvekili aday listesini dün Yüksek Seçim Kurulu'na sundu.
Şanlıurfa listesinde birinci sırada yer alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa milletvekilli adaylığıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Listenin hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Bozdağ, "Rabbim, yardımcımız olsun; bizleri de aziz milletimize karşı mahcup etmesin. Artık vakit, Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma, koşma ve koşuşturma vaktidir. Kaybedecek vaktimiz yok. Yarın değil hemen şimdi, diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah! Haydi! Bismillâhirrahmânirrahîm." ifadelerini kullandı.

"Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım"

Bilgi ve tecrübelerini Şanlıurfa için kullanacağını belirten Bakan Bozdağ, "Peygamberler diyarı Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir. Cumhurbaşkanımızın rahle-i tedrisatından geçmiş bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi, tecrübe ve ondan aldığım güç ile Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım. Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları, aziz milletimize, ülkemize, Şanlıurfa’ya ve Ak Partimize hayırlı olsun. Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları olarak Şanlıurfa/Şanlıurfalılar için hem akıl terimizi hem de alın terimizi dökeceğiz. Rabbim, yardımcımız/muhafızımız olsun." dedi.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 389 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı...