Aday Yetim, engelli kızın talebine duyarsız kalmadı

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, 23 Nisan tarihinde seçim çalışmaları kapsamında Sancaktar mahallesinde ikamet eden engelli kızın tekerlekli sandalye talebine duyarsız kalmadı.

Aday Yetim, engelli kızın talebine duyarsız kalmadı
25 Nisan 2023 - 14:34


14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında Haliliye ilçesine bağlı bulunan Sancaktar mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu ev ziyaretinde, 17 yaşındaki Fatma Bulut adlı genç kızın tekerlekli sandalye talebine duyarsız kalmayarak genç kıza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tekerlekli sandalye hediye ederek gününü anlamlı bir şekilde kutladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan İş Adamı Emin Yetim, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederken, aynı zamanda gerçekleştirmiş olduğu ev ziyaretlerinde vatandaşlardan gelen talepleri de elverdiğince karşılamaya devam ediyor.

En son 23 Nisan tarihinde Haliliye ilçesine bağlı bulunan Sancaktar Mahallesinde geçici olarak ikamet eden ve geçtiğimiz günlerde selden etkilenen resmi olarak ise Akabe Mahallesinde ikamet eden 17 yaşındaki Fatma Bulut adlı genç kız, tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu. Genç kızın bu talebine duyarsız kalmayarak tekerlekli sandalye hediye eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim şunları ifade etti.

“Ev ziyaretlerimiz kapsamında gezmiş olduğumuz evlerde vatandaşları ziyaret ederek onların sorunlarını dinlediklerini sorunlarına çözüm odaklı çalıştıklarını belirterek ve yanına genç bir kızın gelerek tekerlekli sandalye talebinde bulunduğunu ifade ederek bizlerde bu genç kızımızın talebine kayıtsız ve duyarsız kalamayacağımızı belirterek, bu konu ile ilgili olarak arkadaşlarımıza ileterek gerekli olan tekerlekli sandalyeyi satın almalarını istedik.

Satın almış olduğumuz bu tekerlekli sandalyeyi genç kızımız Fatma’ya hediye ettik. Kendisini de telefonla görüntülü bir şekilde arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Çok sevindiğini ifade etti. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu ve bu şekilde hareket ettiğimizi ifade ederek genç kızında kendisine teşekkür ettiğini ifade ederek çok mutlu olduğunu söyledi.

Bizlerde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde vatandaşların sorunlarına derman olmak için mücadele ettiğini ve bu kapsamda 14 Mayıs akşamına kadar gece gündüz durmadan çalışacaklarını ifade ederek vatandaşların Urfa’nın öz evlatları olan İYİ Parti Adaylarına oy vermelerini istedi.

 

Bu haber 399 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü