AK Parti'de belediye başkan adayları 7 ve 15 Ocak'ta açıklanacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerde aday olacak başkan adaylarının bir kısmının pazar günü açıklanacağını ifade etti.

AK Parti'de belediye başkan adayları 7 ve 15 Ocak'ta açıklanacak
04 Ocak 2024 - 09:44
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olacak başkan adaylarının pazar günü açıklanacağını söyledi. Çelik, kalan adayların ise 15 Ocak'ta açıklanacağını ifade etti.

Çelik, "Şimdiye kadar aday adaylarının değerlendirilmesi ve adayların belirlenmesi ile ilgili birkaç aşamalı yöntem takip ettik. Birincisi teşkilatlarımızda temayül yoklamaları yapıldı. Arkasından Cumhurbaşkanımız büyük şehirleri ve şehirleri toplayarak değerlendirmelerini yaptı. Bu şekilde çalışmalar devam etti. Şu an gelinen noktada temayül çalışmaları, kamuoyu araştırmaları ve toplantılar neticesinde adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın bir kısmını pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacağız. Kalan kısmını ise 15 Ocak'ta hem seçim beyannamemizi açıklayacağız hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız. Dolayısıyla adaylarımızın bir kısmının belli bir belli bir bölümünün açıklaması bu pazar günü olacaktır." denildi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 400 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x