Ak Parti'nin Şanlıurfa'da aday adayı sayısı 227'ye ulaştı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Şanlıurfa’da AK Parti’de aday Adaylığı başvurularına yoğun ilgi

Ak Parti'nin Şanlıurfa'da aday adayı sayısı 227'ye ulaştı
20 Mart 2023 - 18:05
 

Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için  AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili olmak için Aday Adaylarından yoğun başvurular devam ediyor.

Şu ana kadar 227 Aday Adayı müracaat etti

AK Parti listesinden Milletvekili olmak için başvuranların sayısı 227 Olurken,  22 Mart Çarşamba günü 17;00’ye kadar uzatılan başvuru ve sonraki süreç hakkında bilgi veren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı konu ilgili düzenlenen en basın toplantısında AK Parti Genel Merkezi’nin deprem ve sonrasında yaşanan sel felaketi dolayısı ile 22 Mart 2023 tarihine kadar uzattığını hatırlatarak; "Bu tarihe kadar 28. Dönem Milletvekilliği Adaya Adayları müracaatlarımız devam edecek. Devam eden müracaatlarla AK Parti’ye olan teveccühün azalmadan devam ettiğini görüyoruz şahit oluyoruz. Şu ana kadar Şanlıurfa’dan Milletvekili olmak için Partimize başvuran Aday Adayımız var. Bu başvuruların 21’i bayan, 13 tanesi de engelli vatandaşımız var.” dedi.

AK Parti hala Türkiye’nin umududur

Başvuru sayısının daha da artacağını belirten Kırıkçı, "Bu müracaatlar bize AK Parti’nin hala Türkiye’nin umudu olduğunu göstermektedir. İnşallah bu teveccühü 2023 Mayıs seçimlerinde vatandaşlarımız sandıklara yansıtacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaparak ülkemizin istikrarına katkı yapacaklarına inanıyorum." dedi.
 

Basın mensuplarının soruların cevaplandıran Abdurrahman Kırıkçı hedeflerinin bir önceki seçimdeki oylarının altına düşmeden seçim yarışını göğüslemek niyetinde olduklarını belirtti. İttifaklar ve sel felaketine ilişkin soruları da cevaplandıran Abdurrahman Kırıkçı Milletvekili aday adayı olmayacağını ve görevinin başında olduğunu açıkladı.


Bu haber 1235 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi