AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarını tanıttı

AK Parti Şanlıurfa Tanıtım Toplantısına katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarını tanıttı
13 Nisan 2023 - 17:45
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday tanıtım toplantısı için Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoy ile karşılandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yerli ve milli TOGG aracı ile geldiği Şanlıurfa - Diyarbakır güzergâhında trafik durma noktasına gelirken, adaylara destek vermek isteyen yüzlerce vatandaşın oluşturduğu konvoy kilometrelerce uzandı.

Aday tanıtım toplantısının düzenlendiği Kapalı Spor Salonuna gelen Bakan Bozdağ, sevgi gösterisi ile karşılandı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Bakan Bozdağ, "Hazreti İbrahim'in, Hazreti Eyüp'ün daha nice Allah dostunun ve Peygamberinin, ayak bastığı, nefes aldığı, yaşadığı ve buralarda gezdiği yerdir Urfa. İnsanlara medeniyetin öğretildiği ve yol gösterildiği bir yerdir Urfa. Urfa tarihin hazinesidir. Urfa, sanatın, kültürün, medeniyetin hazinesidir. Her yerinde maneviyat ve her yerinde asalet olan bir şehirdir Urfa. İşte böylesi bir şehre, her yerinde medeniyet hazinesi olan Bir Urfa'ya hizmet etme görevi ve şerefiyle bizi Urfalılara emanet eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsım ve milletvekili adaylarımız adına ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz İnşallah bundan sonra hep beraber Şanlıurfa'mız için gece gündüz demeden ter dökeceğiz." dedi.



Siverek Belediye başkanı Çakmak: Şanlıurfa 14 Mayıs’a ilk günkü heyecanla, coşkuyla hazır

Aday tanıtım toplantısına katılan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, "Cumhrbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonuyla 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Aday tanıtım toplantısına katıldık. Adalet Bakanımız Sn.
Bekir Bozdağ'ın öncülüğünde Şanlıurfa 14 Mayıs’a ilk günkü heyecanla, coşkuyla hazır." dedi.

 
Bu haber 686 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem