AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı kim olacak?

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının belirlenmesinin ardından sıra ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesine geldi.

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı kim olacak?
17 Ocak 2024 - 23:18
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hayırlı olsun, adayımız Zeynel Abidin Beyazgül" olarak paylaşımda bulunmasının ardından gözler şimdi de merkez ilçe ve taşra ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına geldi.

Delioğlu, "Hayırlı olsun, adayımız Zeynel Abidin Beyazgül" paylaşımını kısa bir süre sonra hesabından kaldırırken, AK Parti Eski Şanlıurfa İl Başkanı Cuma Ağaç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmaci ile birlikte birçok isim Beyazgül'ü tebrik mesajı yayımladı.

Delioğlu'nun paylaşımını AK Parti Genel Merkezinin "Adaylar, yarın Genel Başkanımız tarafından açıklanacak, lütfen paylaşımınızı kaldırın" uyarısının ardından kaldırdığı ileri sürüldü.

Şanlıurfa'da ilçe belediye başkan adayları, AK Parti- MHP iş birliği ile belirlenecek adaylar olacak. İttifakın kesinleşen tek belediye başkan adayı ise Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Ozyavuz.

Siverek'te Belediye Başkan adayı kim olacak?

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının belirlenmesinin ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi.

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayları arasında en kuvvetli aday ise mevcut başkan Ayşe Çakmak. Çakmak'ın kentte tek kadın başkan olması, teşkilat ile uyumu aday olarak belirlenmesinde ağır basıyor.

Yine AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, Çakmak'tan sonra kulislerde öne çıkan isimlerin başında geliyor.

Muhalefet çatı aday çıkarır ?

Siverek'te muhalefet ise aday belirleme sürecinde iktidar partisinin tavrını bekliyor. Edindiğimiz bilgilere göre, AK Parti'de bazı aday adaylarının muhalefet ile çatı adayı konusunda işbirliğine gidebileceği yönünde.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 7916 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Yılmaz
    3 ay önce
    Kendi partimizin adayı kim bana ne akpmhpden.Onu haber yapın.
  • Selim dağlı
    3 ay önce
    Hocam ikiside olmayacak. Celal akıl, güney utkun veya yunus yeşiltaş yazın bunu bi kenara

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım