Ankara'da traktör devrildi: 4 ölü 18 yaralı

Ankara’da traktör römorkunun devrilmesi sonucu 4 kişi vefat etti, 18 kişi yaralandı.

Ankara'da traktör devrildi: 4 ölü 18 yaralı
15 Mayıs 2021 - 02:15

Ankara’nın Haymana ilçesinde, piknikten dönen aileleri taşıyan traktörün römorku devrildi. Kazada ters dönen römorkun altında kalan 3'ü çocuk 4 kişi vefat etti, 18 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Haymana ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Mangaldağı Şehitliği yakınlarında meydana geldi. Piknikten döndükleri belirtilen ailelerin içinde bulunduğu Hamza Tan yönetimindeki 06 DBH 74 plakalı traktörün römorku devrildi.

Kazada çok sayıda kişi ters dönen römorkun altında kalırken, birçok kişi de metrelerce savruldu. Kaza sonrası olay yerine jandarma ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık görevlileri römorkun altından çıkartılan İlknur Akyüz (16), Belinay Tan (9), Dilay Koyuncu (2) ve Necmiye Tan'ın (70) vefat ettiğini belirledi. Sürücü Hamza Tan ile birlikte yaralanan 18 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Haymana Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan 18 kişiden 5'i taburcu edildi. 13 yaralı ise Ankara'daki hastanelere sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Bu haber 739 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...