Asırlık İrfan Gazetesi de Türk Telekom mağduru!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde interneti bir süredir kesik olan asırlık İrfan Gazetesi, şikayetlerin odağındaki Türk Telekom mağduru oldu.

Asırlık İrfan Gazetesi de Türk Telekom mağduru!
Editör: Siverek Haber
08 Haziran 2023 - 11:09

Uzun süredir ‘alt yapı yenileniyor’ gerekçesiyle ilçe genelinde mağduriyetlere neden olan Türk Telekom hakkındaki şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Yetersiz personel ve alt yapı nedeniyle eleştirilerin odağındaki şirket, kent sakinlerinin sorunlarına duyarsız davranmaya devam ediyor.

Sivereksonhaber'in haberine göre İlçe sakinlerinden gelen şikayetleri sık sık gündeme getiren muhabirlerimiz, asırlık İrfan Gazetesi’nin de Türk Telekom mağduru olduğunu tespit etti.

Gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet Göyüç, asırlık gazetenin kapanmaması için mücadele ettiklerini dile getirirken Türk Telekom’un yanı başındaki soruna dahi kayıtsız kaldığını söyledi.

Şirketin sık sık şikayet konusu olduğunu aktaran Göyüç, “Zor şartlarda yayın hayatımıza devam ederken bir darbede kesilen internet yüzünden yedik. Kopan kablo için uzun süredir mücadele ediyoruz ancak ilgilenen yok. Gazetenin hazırlanması sırasında ajanslardan gelen haberlerin yerleştirilmesi gerekirken bunu iş yerinde kesilen internet yüzünden yapamıyoruz. Gazetemizi düzenleyen bir çalışanımız eve gidiyor, haberleri ve fotoğrafları bir diske aktarıp tekrar iş yerine gelmek zorunda kalıyor. Bu da haliyle iş yükünün artması ve basımın gecikmesine neden oluyor. Sorunun bir an önce giderilmesi gerekiyor.” dedi.

İş yerinin Türk Telekom şefliğine 100 metre mesafede olduğunu belirten Göyüç, ilçe genelinde alt yapının tamamlanarak mağduriyetin giderilmesi gerektiğini ifade etti.


Bu haber 609 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım