Bağlık İmam Hatip Ortaokulu'nda Uçurtma Şenliği Düzenlendi
Siverek Bağlık İmam Hatip Ortaokulu, son günlerde yaşanan üzücü olayların ardından öğrencilerin yaşadığı korku ve kaygıyı azaltmak amacıyla uçurtma şenliği düzenledi. Etkinlikte öğrenciler gökyüzünü renklendirirken keyifli anlar yaşadı.
Editör: Siverek Gençlik
25 Nisan 2026 - 19:45
24 Nisan 2026 Cuma günü saat 10.30’da düzenlenen uçurtma şenliğinde öğrenciler gökyüzüne uçurtmalar bırakarak hem eğlendi hem de moral buldu. Etkinliğin, çocukların okula yeniden güvenle bağlanmalarını sağlamak ve sosyal-duygusal yönden desteklemek amacıyla organize edildiği belirtildi.
Bağlık İlkokulu / İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Büyükkaya, “Yaşanan olaylar hepimizi derinden üzdü ve etkiledi. Ancak hemen toparlanmak adına öğretmen arkadaşlarla böyle bir etkinlik kararı aldık. Çok da güzel geçti. Öğrencilerimiz şeker tadında bir gün geçirdiler. Emeği geçen herkese ve katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Etkinlik boyunca öğrencilerin neşeli anlar yaşadığı, uçurtmalarla gökyüzünün renklendiği ve okul ortamında moralin yükseldiği gözlendi.
www.siverekgenclik.com







FACEBOOK YORUMLAR