Bakan Bozdağ'dan hızlı tren müjdesi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 119 kilometrelik Şanlıurfa-Gaziantep hızlı tren ihalesinin 2024 yılında yapılacağı müjdesini verdi.

Bakan Bozdağ'dan hızlı tren müjdesi
06 Mayıs 2023 - 13:07

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir otelin toplantı salonunda basınla kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 28 Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları katıldı.
 

"Yeni dönemde Antep'e kadar gelen hızlı treninin Şanlıurfa'ya geldiğine şahit olacaksınız"

Türkiye'de birçok alanda hizmetlerin yaptıklarını ve bu hizmetlerden Şanlıurfa'nın da nasibini aldığını belirten Bakan Bozdağ, "Bölünmüş yollardan tutun eğitime ve sağlığa kadar her alanda Şanlıurfa bu büyük değişimden nasibini aldı. Şanlıurfa'da 2002 yılında 28 olan bölünmüş yol ağı, şu anda 428'e yükseldi. Şanlıurfa-Adıyaman, Şanlıurfa-Diyarbakır, Şanlıurfa-Mardin güzergâhı yolları adeta otoban gibi oldu. Şanlıurfa ilk defa otobanla tanıştı. Köy yolları asfaltta buluşan bir Şanlıurfa var. Yeni dönemde Antep'e kadar gelen hızlı treninin Şanlıurfa'ya geldiğine şahit olacaksınız. 119 kilometrelik Şanlıurfa- Gaziantep, hızlı tren hattının ihalesini önümüzdeki yıl inşallah yapıyoruz." dedi.

www.siverekgenclik.com
 


Bu haber 490 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Kaptan
    11 ay önce
    Ankara-Sivas hızlı treni tam 15 yıl sürdü.Bu durumda Urfa'ya en erken 2050 yılında gelir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı...