Başkan Ayşe Çakmak'tan gençlere müjde

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ilçeye kazandırılması planlanan çalışmalar kapsamında Ankara’da yaptığı ziyaretler meyvesini vermeye devam ediyor.

Başkan Ayşe Çakmak'tan gençlere müjde
03 Haziran 2022 - 09:54
Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, daha önceki Ankara temasları kapsamında tarihi Siverek Kalesi’nin restorasyonu, Takoran Vadisi Yeşil Köy, Sıfır Atık Tesisi, Tescilli Yapıların Restorasyonu, Kırsala Çocuk Oyun Alanları, Sokak Sağlıklaştırma, Meydan Projesi, Takoran Vadisi Sürdürülebilir Ekoloji Turizmi Geliştirmek ve Uygulama ve Siverek Kadınları Kalkınma Kooperatifi projelerini kazandırdı.

İstihdam konusunda önemli bir konuma sahip Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) tamamlanması için girişimlerini sürdüren Çakmak, birçok eksiğin giderildiğini ifade etti.

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Ankara’da temaslarını sürdüren Başkan Ayşe Çakmak’ın son müjdesi ise gençlere yönelik oldu.

Şanlıurfa Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreninde Milletvekili Gülpınar’la Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüşen Çakmak, yeni projelerin onaylandığını duyurdu.

Çakmak, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, 2 gençlik merkezi, 10 halı saha, 500 kişilik tribün ve idari binanın yanı sıra üniversite öğrencileri için KYK yurdunun bakım ve onarım projelerinin protokolünü imzaladı.

Siverek gençliğini önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, "Sevgili gençler, sizlere çok önemli müjdelerim var. Sizler daha fazla sportif faaliyetler yapın diye gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ve bugün nihayete kavuşan yatırımlarımızın protokollerini imzaladık. Yatırımların öncelikle gençlerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.



Siverek’in Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip kentlerin başında geldiğini aktaran Çakmak, gençlik yatırımlarının artabileceğini dile getirdi.

Projelerin duyurulmasının ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı, Başkan Ayşe Çakmak’a destek ve teşekkür mesajı yazdı.

Bu haber 563 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi