Başkan Ayşe Çakmak'tan Regaip Kandili mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Regaip Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Başkan Ayşe Çakmak'tan Regaip Kandili mesajı
18 Şubat 2021 - 10:21

Kısa süre önce Recep, Şaban ve Ramazan’ı barındıran üç aylara kavuşmanın huzurunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “İslam alemi olarak rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, dilden dökülen duaların kabul olduğu, bağışlanma için semaya açılan ellerin geri çevrilmediği Regaip gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


Mübarek üç ayların fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Çakmak, “Bu güzel günleri ve manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki kırgınlıkları ve çekişmeleri bitirerek, elimizi ve gönlümüzü herkese açmalıyız. Bu faziletli gün ve geceleri fırsata çevirmeli, onların birer nimet olduğunu unutmamalıyız.” diye konuştu.


İnsanlığın koronavirüs salgınından kurtulması için dua çağrısında bulunan Çakmak, şu ifadeleri kullandı: “Pandemi nedeniyle yakınlarımızı ve sevdiklerimizi yitirdik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbimden mübarek Regaip gecesi hürmetine bu hastalığı bir an önce bitirmesini diliyorum. Bu vesileyle Regaip Kandili’nin ilçemize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”


Haber Merkezi

Bu haber 2326 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor