Başkan Bucak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda bayramın huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Bucak'tan Ramazan Bayramı mesajı
09 Nisan 2024 - 15:05

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cennetten kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna gelmenin hüznünü yaşarken aynı zamanda Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Ramazan Bayramı'nı ulaşırken sevgi ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Bucak, bu özel günlerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirtti.

Bucak mesajında, "Bayramlar, sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin doruklara ulaştığı, gönüllerin birleştiği, yardımlaşma ve paylaşmanın ön plana çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Bu kutlu günlerde, birbirimizin sevincine ve hüznüne ortak olarak sevgi ve hoşgörüyle dolu bir birliktelik yaşamak en büyük temennimizdir." dedi.

Ramazan'ın manevi atmosferinin toplumda derin izler bıraktığını belirten Başkan Bucak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan ayı boyunca yaşadığımız birlik ve beraberlik duygularını Ramazan Bayramı'nda da devam ettirerek, sevdiklerimizle bir araya gelmek, dostlukları pekiştirmek ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle, tüm Siverek halkının ve İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek günlerin sevgi ve kardeşlikle dolu geçmesini temenni ederim."

Bucak, Ramazan Bayramı'nın toplumun dayanışma ve birlik içinde olma ruhunu pekiştirdiğine değinerek, "Bu bayram vesilesiyle bir kez daha sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirerek, birbirimize olan bağlarımızı daha da sağlamlaştıralım. Gösterdiğimiz sevgi ve hoşgörü ile birlikte daha güzel bir şehri hep beraber inşa edelim." ifadelerini kullandı.

 
Bu haber 315 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi