Başkan Çakmak, açık kapı uygulamasıyla vatandaşı dinliyor

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, tam gün açık kapı uygulamasıyla vatandaşı birebir dinleyerek sorunları çözüme kavuşturuyor.

Başkan Çakmak, açık kapı uygulamasıyla vatandaşı dinliyor
20 Aralık 2023 - 15:28
Göreve geldiği günden bu yana sorunların çözümüne yönelik başlattığı "açık kapı" uygulamasıyla öne çıkan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, vatandaştan gelen önerileri de hayata geçirmeye özen gösteriyor.
Haftanın her ilk iş günü vatandaş buluşmaları kapsamında açık kapı politikasını sürdüren Çakmak, vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri dikkatle dinleyerek çözüme yönelik adımlar atıyor.

Açık kapı uygulamasını vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması amacıyla hayata geçirdiğini belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla sürdürdüğünü söyledi.



Siverekli vatandaşların diledikleri an kendisine ulaşabildiğini aktaran Çakmak, "Sürekli olarak halkımız ile iç içe ve beraberiz. Bazen hemşerilerimiz birim müdürlerimizle paylaşamadıkları konuları bizlere iletme ihtiyacı hissediyor. Bizde kendilerini dinliyor varsa talebi karşılamaya varsa önerisi ilgili müdürlüklerimizle istişare ederek hayata geçirmeye çalışıyoruz. Siverek'imizde ulaşmadığımız, tek bir vatandaşımız kalmayıncaya dek bıkmadan, yorulmadan ve durmadan çalışacağız." dedi.

Tek hedefinin Siverek ve Siverekliye hizmet etmek olduğunu dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, "Şehrimize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur ki bu şiarla hareket ediyoruz. Çocuktan yetişkine, gencinden yaşlısına ulaşmak, erkeğinden kadınına dokunmak ve ilgilenmek bu şehrin belediye başkanı olarak boynumun borcudur. Çünkü sadece belediye başkanı olarak değil bir Siverekli olarak daima yüz yüze bakacağız. Bu düsturla bunu düşünerek çalışıyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Çakmak ile görüşen vatandaşlar, "açık kapı" uygulaması için teşekkür etti.

 
Bu haber 386 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mamoste
    4 ay önce
    Yav hehe bizde yedik hanım telefonuna cevap vermiyor sizde reklamını yapın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti