Başkan Çakmak mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, rutin olarak gerçekleştirilen merkez mahalle muhtarları ile toplantılarını sürdürüyor.

Başkan Çakmak mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
20 Aralık 2023 - 16:50
Belirli periyotlarla merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, son toplantısında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Tarihi Paşa Konağı'nda düzenlenen toplantıya merkez mahalle muhtarlarının yanı sıra başkan yardımcıları ile birim müdürleri katıldı.

Kent genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ayşe Çakmak, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Gelen talepleri dinleyen Çakmak, birim müdürlerine taleplerin karşılanması için gerekli talimatları vererek çözüme kavuşturulmasını istedi.



Mahalle muhtarlarıyla sürekli iletişimde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, şehri birlikte yönettiklerini aktardı.

Muhtarlardan gelen talepleri tüm imkanları zorlayarak çözüme kavuşturmaya çalıştıkları ifade eden Çakmak, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şehrimizi beraber yönetiyoruz. Muhtarlarımızdan gelen taleplerin bireysel değil, toplumsal yani mahalle sakinlerinin talepleri olduğunun farkındayız. Bunun bilincinde olarak gelen tüm talepleri karşılıyoruz. Bir süre önce başlatılan altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yol olduğunun farkındayız ki kısa süre önce başlattığımız üstyapı yenileme çalışmalarıyla düzeltmeye devam ediyoruz. Özellikle ana arterlerde bir sıkıntımız kalmadı. Bu konuda hem muhtarlarımız hem de hemşerilerimiz yapılan çalışmaların farkında ve teşekkür ediyor. Bizim gayemiz alt ve üstyapısı tamamlanmış bir şehir oluşturmaktır. Bu hedefimize de çok kısa sürede ulaşacağımıza eminim." dedi.

Çakmak'a istedikleri an ulaşabildiklerini ifade eden mahalle muhtarları, karşılanan talepleri için teşekkür etti.

 
Bu haber 312 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım