Başkan Çakmak, Ofis Park'ta incelemelerde bulundu

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, bir süre önce çalışmaları durdurulan Ofis Park’ta çalışmaların yeniden başlatılması talimatı verdi.

Başkan Çakmak, Ofis Park'ta incelemelerde bulundu
14 Aralık 2020 - 10:23

Sabahın erken saatlerinde şantiye alanını gezen Başkan Ayşe Çakmak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Bilden ile parktaki son durumu görüşen Çakmak, çalışmaların kısa süre içerisinde başlanması istedi.


Daha önce Tarım Mahsulleri Ofisi (TMO) olarak kullanılırken Siverek Belediyesi tarafından kamulaştırılarak park çalışmasına başlanmıştı. Bazı sebeplerden dolayı çalışmaların durdurulduğu parkın bir önce tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.


21 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan ve atıl durumda bırakılan devasa parkta yeniden çalışma başlatacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Belediye Başkan Yardımcısı ve teknik ekibimizdeki arkadaşlarımızla birlikte yarım bırakılan Ofis Parkı’nın peyzaj çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunduk. Yarım bırakılan parkımızın projesinin tamamlanması için ivedi olarak çalışma başlatıp halkımızın hizmetine sunacağız. Bizim tek gayemiz ve hedefimiz halkımızın ve ilçemizin hak ettiği hizmetleri sunmaktır. Tüm imkanlarımızı seferber ederek yapacağımız çalışmalarla halkımıza hizmet edeceğiz. Bu anlamda çalışmaların yeniden başlayacağı Ofis Park’ın halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.


Haber Merkezi

Bu haber 3658 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış