Başkan Çakmak üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak Kültür Müdürlüğüne bağlı Ramazan Acarlar Gençlik merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Çakmak üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi
13 Aralık 2022 - 17:51
Gençlik merkezinde öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Çakmak, Yüksek Öğretim Kurumlar sınavı (YKS) hazırlanan öğrencilere TYT ve AYT kitap setlerini dağıttı.

Ramazan Acarlar Gençlik merkezinde öğrencilere 140 set dağıtımı yapıldığı belirtilirken, her hafta Cuma günleri ise öğrencilere yönelik deneme sınavları da düzenleniyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamı ve eğitimde fırsat eşitliği sunan Kültür Müdürlüğü Ramazan acarlar gençlik merkezi öğrencilere yönelik Değerler eğitimi ve Rehberlik hizmetleri alanında da eğitim hizmeti vermeyi sürdürüyor.

Eğitimlerine devam eden öğrencilerin yanı sıra geçen yıl Belediye ye ait gençlik merkezinde ücretsiz olarak aldıkları eğitimle 62 öğrenci üniversiteye yerleşti.

Şehrimizi imar ederken gençlerin de eğitim ve öğretimlerine destek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak şunları kaydetti. ''Gençlik merkezimizde gençlere yönelik ücretsiz olarak verilen hizmetlerimizde eğitim anlamında emekleri olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, gençlerimizin başarılı olması adına bizde belediye olarak her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Gençlerimiz bizim ve Siverek'in umududur, onların başarılı olduğunu görmek bizlerin çalışma azmini daha yüksek tutmaktadır. Üniversiteye hazırlanan pırıl pırıl gençlerimizle bir araya gelip onlarla sohbet etmek hayallerini gerçekleştirmelerine katkı sunmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir, ben şahsım adına eğitim gören tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum'' dedi.

Gençlik merkezinde eğitim gören Kader Taşçı ise şunları kaydetti. ''Gençlik merkezinde ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanıyorum, bizlere verilen eğitimden dolayı hocalarımıza ve bizlere bu destekleri sunarak bizlerin başarılı olmamızı sağlayan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'a teşekkür ediyorum'' dedi.

Kültür Müdürlüğü tarafından Gençlik merkezinde düzenlenen kitap dağıtımına Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın yanı sıra Kültür Müdürü Serkan Naryaprağı ve öğretmenler eşlik etti.

 
Bu haber 789 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu