Başkan Çakmak, yoğun katılımla muhtarlarla bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak muhtar buluşmaları kapsamında muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve talepler hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Çakmak, yoğun katılımla muhtarlarla bir araya geldi
25 Ağustos 2023 - 17:50


Özel bir düğün salonunda muhtarlarla buluşan Başkan Çakmak, belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek çözümü için not aldı.

Son günlerde yaşanan su sıkıntıları ve bazı bölgelerde bulunan yol sorunlarını dile getiren muhtarlar mevcut sorunların çözümü için çalışma başlatılmasını istediler.

Muhtarlar toplantısında konuşan Başkan Çakmak şunları kaydetti. ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne bire bir ilgi ve alaka göstermiş olsak ta Siverek coğrafi olarak 4 bin 314 kilometrekarelik bir alana sahip en büyük şehirlerin merkez yüzölçümünün büyüklüğüne sahip bir ilçeyiz. Yerleşim alanı bizim kadar fazla olan bir il dahi yok 672 yerleşim alanına hizmet götürmek için ekiplerimizle muhtarlarımızla birlikte istişare ederek işin aciliyet durumuna göre çalışmalarımızı hizmetlerimizi halkımıza ulaştırmaya çalışıyoruz.
Muhtarlarımızın talepleri bizim için önemlidir muhtarlarımız bizimle halkımız arasında köprü görevi görmektedir. Ben ve ekiplerimiz gelen talepleri kısa sürede çözüme kavuşması için var gücümüzle imkânlar doğrultusunda karşılamaya çalışıyoruz’’ dedi.

-Başkan Çakmak, Su israfına dikkat çekti

Toplantıda muhtarlara mahallerinde kullanılan içme su ve sulama sularıyla ilgili su israfına dikkat çekerek vatandaşların su kullanımlarında daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Su sıkıntısının yaşanmaması adına kullanılan içme suyu ve kullanım sularının bilinçli bir şekilde tüketilmesi ve kullanılması istedi.

-Sorunların çözümü için çalışıyoruz

Başkan Çakmak, Gelen sorun ve talepleri kısa süre içerisinde çözüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 
Çakmak, ‘’Bildiğiniz üzere ülke olarak 6 Şubatta asrın felaketini bölgemizde yaşadık o günden bu yana elimizden geldiğince ilçemizdeki sorun ve talepleri yerine getirmekle beraber bütçemiz elverdikçe yanı başımızda yaşanan depremde komşumuz olan Adıyaman’ı da Siverek Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduk ben Siverek halkını köylüsüyle çiftçisiyle esnafıyla elinden geldiğince gece gündüz demeden depremzedeleri yalnız bırakmayarak kendine yakışanı yapmış bir ilçeyiz. Bu anlamda da herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. 
 
Bu haber 461 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım