Başkan Kuş: Evelallah diyerek yol almaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Şanlıurfa’da gerçekleştirilen törenle ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Başkan Kuş: Evelallah diyerek yol almaya devam edeceğiz
07 Şubat 2024 - 17:54

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Şanlıurfa’da gerçekleştirilen törenle ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Muhteşem bir katılımla gerçekleştirilen tören sonrası açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beş yıldan bu yana sürdürdükleri eser ve hizmet belediyeciliğine devam edeceklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti teşkilatlarına ve Eyyübiye halkına teşekkür etti.

Partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı ve TOKİ tarafından yaptırılan deprem konutlarının hak sahiplerine teslim töreni için Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan Kapalı Spor Salonu önünde kendisini karşılamaya gelen Şanlıurfalıları selamlayarak kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmasının ardından aday tanıtım toplantısının yapılacağı salona geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gündeme ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Şanlıurfalılar’ın birlik ve beraberliğinin daim olmasını diledi.

Konuşmalarının ardından Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını tek tek sahneye çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akçakale’de Abdulhakim Ayhan, Birecik’te Mahmut Mirkelam, Bozova’da Suphi Aksoy, Ceylanpınar’da Seyithan Atilla, Eyyübiye’de Mehmet Kuş, Halfeti’de Şeref Albayrak, Haliliye’de Mehmet Canpolat, Harran’da Mahmut Özyavuz, Hilvan’da Aslan Ali Bayık, Karaköprü’de Metin Baydilli, Siverek’te Ali Murat Bucak, Suruç’ta Mustafa Yüksel ve Viranşehir’de Salih Ekinci’nin AK Parti Belediye Başkan Adayları olduğunu duyurdu.

 AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beş yıldan bu yana sürdürdükleri eser ve hizmet belediyeciliğine devam edeceklerini belirterek, teveccühlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm AK Parti kadrolarına ve her zaman birlikte yol aldıkları Eyyübiye halkına teşekkür etti.

Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu beş yıl boyunca ilçeyi halkla birlikte yönettiklerini anımsatan Başkan Kuş, “Makamda oturan belediye başkanı olmadık. Her zaman halkımızın içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bizim için en önemli makam, halkımızın gönlündeki yerimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi, önümüzdeki beş yılda da ilçemizin her karışına hizmet götürmeye, kalıcı eserler üretmeye, Eyyübiyelilerle gönül gönüle, el ele vermeye, birlikte Evelallah diyerek diyerek yol almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber 270 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti