Başkan Kuş: Gazze'deki Kardeşlerimiz İçin Hassaten Dua Edelim

  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kuş: Gazze'deki Kardeşlerimiz İçin Hassaten Dua Edelim
05 Nisan 2024 - 14:42

 

Başkan Kuş, bin aydan hayırlı olan bu gecede duanın önemine değinerek, Gazze'deki Müslümanlar için hassaten dua edilmesini istedi.

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Rahmet, mağfiret ve arınma ayı mübarek Ramazan ayının son günlerine gelirken, başta Eyyübiyeli kardeşlerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Kadir gecesini tebrik ediyorum.

Şüphesiz on bir ayın sultanı olan Ramazan’ın en kıymetli gecesi, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inzal olmaya başladığı bu gecedir.

Müstesna bir gece olduğu, bin aydan daha hayırlı olduğu, bu gece her türlü iş için meleklerin yeryüzüne indiği, fecr vaktine kadar esenlik olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bizlere bildirilmekte, yine bu gecenin mübarek bir gece olduğu belirtilmektedir.

Cenab-ı Mevlam’ın biz inananlara sunduğu bu fırsatı iyi değerlendirmek, Rabbimizin katında itibar, izzet ve şeref kazanmak ümidiyle, Kadir gecenizi tebrik ediyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını, büyük bir zulüm altında kıvranan başta İslam âlemine kurtuluş getirmesini diliyorum. Bu gece ellerimiz semaya açılırken Gazze’deki Müslüman kardeşlerimiz için hassaten dua edilmesini istirham ediyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.


Bu haber 103 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi