Başkan Kuş: Hayal Satmıyoruz Diyerek Projelerini Paylaşıyor

Seçim çalışmalarına bitmeyen enerjisiyle devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gece gündüz demeden Eyyübiyelilerle kucaklaşıyor. Mahalle toplantıları, hane ziyaretleri, seçim ofisi buluşmalarının yanında sivil toplum kuruluşları ve kırsalda da temaslarına devam eden Başkan Kuş, gittiği her yerde büyük ilgi ve destekle karşılanıyor

Başkan Kuş: Hayal Satmıyoruz Diyerek Projelerini Paylaşıyor
02 Mart 2024 - 19:59
.
Muradiye Mahallesi’nde Horan Aşireti kanaat önderi Abit Çakırca’nın davetiyle misafir olduğu evde vatandaşlarla buluşan Başkan Kuş, burada ilçede yapılan hizmetleri ve gelecekte yapılacak projelerini paylaşarak istişarelerde bulundu. Başkan Kuş, “Hayal satmıyoruz, söylediklerimizin altını dolduruyoruz” diyerek projelerini de paylaştı.

Temaslarına ilçe kırsalında da devam eden Başkan Kuş, belediye meclis üyeleri Yakup Kılınç ve meclis üyesi adayı Halil Zıt ile birlikte Aşağı Koçlu Muhtarı Hacı Hamet Baylan’ı hanesinde ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Aynı gün Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Halil Polat, oda üyeleri ve esnafı ziyaret eden Başkan Kuş, İl Müftüsü Ramazan Tolan ile birlikte Ahilik duasına katılarak esnafa hayırlı işler diledi.

Gün içindeki çalışmalarına AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı toplantısıyla devam eden Başkan Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve seçim koordinasyon merkezi başkanının katıldığı teşkilat toplantısına katıldı.

Eyyübiye’nin kaderini değiştiren ve şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak turizm yolunda tamamlanma aşamasına gelen asfalt çalışmalarını inceledi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte burada yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Mehmet Kuş, bölgede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Meclis üyesi Abdullah Samak ve Murat Karadaş ile birlikte MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Hatipoğlu’nu ziyaret eden Başkan Kuş, daha sonra Cumhur ittifakı heyetiyle birlikte mahalle toplantıları ve hane ziyaretleri gerçekleştirerek, yüzlerce Eyyübiyeli ile bir araya geldikten sonra akşam da AK Parti Eyyübiye Seçim İrtibat Ofisi’nde halkla buluştu.
 
Bu haber 170 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti