Başkan Kuş şampiyon sporcuyu unutmadı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi AK Ev Spor Salonlarında eğitim gören ve yarışmalarda derece alan sporcularla bir araya gelip, sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor.

Başkan Kuş şampiyon sporcuyu unutmadı
21 Ağustos 2021 - 11:54

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi AK Ev Spor Salonlarında eğitim gören ve yarışmalarda derece alan sporcularla bir araya gelip, sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor. Gençliğe yaptığı yatırımlarla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, AK Ev Spor Salonlarında eğitim gören sporcuların turnuvalardaki başarısıyla da gururlanıyor.



Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki salonlarda hem milli ve mani değerlere haiz birer gençlik olarak yetişen hem de sportif faaliyetlere katılan gençler, turnuvalardaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Denizli ilinde 5-8 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 7. Dekai-do Uluslararası Karate şampiyonasında ilimizi temsil eden Savaş Öğüş 55 kğ’da 1.nci,  Selahaddin sürmeli 52 kğ’da 2.nci ve Abdulgani Mahir de 70 kğ’da 2.nci olup, takım halinde 3. Oldular. Sporculardan Savaş Öğüş, antrenör Ahmet Küçük ve Gençlik Spor Müdürü T. Turan Öztekin’le bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Savaş Öğüş’ü hem tebrik etti hem de ödülünü verdi. şampiyonada dereceye giren diğer sporcuların ödüllerini de antrenörlerine takdim eden Başkan Kuş, Eyyübiye gençliğiyle gurur duyduklarını belirtti.

Eyyübiye Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kuş,” AK EV Spor salonlarımızda ve Gençlik Merkezlerimizde Eyyübiye gençliğine yatırım yapmaya devam ediyoruz.” dedi.


Bu haber 455 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü