Başkan Mehmet Kuş Sağlık Mahallesi'nde Halkla Buluştu

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte kırsaldaki Sağlık Mahallesi’nde halkla buluştu.

Başkan Mehmet Kuş Sağlık Mahallesi'nde Halkla Buluştu
18 Mart 2024 - 09:54

Eyyübiye’nin en büyük köylerinden olan Sağlık’ta iki ayrı ev toplantısına katılan Başkan Kuş, mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.

İlçe kırsalında yaptıkları çalışmaları hatırlatan Başkan Kuş, kırsal mahalle içi asfalt çalışmalarına başladıklarını ve en kısa sürede Eyyübiye’nin tüm köy içi yollarının asfaltlanmış olacağını belirtti.

İlçe merkezi ve kırsal arasında hizmet ayrımı yapmadıklarını, ilçe merkezinde ne varsa kırsala da aynısını yapmak istediklerini ifade eden Başkan Kuş, “Kırsalda yaptığımız çalışmaları halkımız görüyor ve bu nedenle bizleri destekliyor. Allah hepsinden razı olsun. Biz sadece görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Milletimizin kaynaklarını yine milletimizin hizmetinde adil ve verimli şekilde kullanmak zorundayız. Kırsaldaki hizmet ve yatırımlarımızı da öncelik sıralamasına göre gerçekleştiriyoruz. Yeni dönemde kırsaldaki tüm yollarımız asfaltlanmış ve kırsalda yaşamak merkezde yaşamaktan daha cazip hale gelmiş olacaktır” diye konuştu.

Başkan Kuş’a ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal’a teşekkür eden Sağlık Mahallesi sakinleri de, kuruluşundan bu yana AK Parti’de yer aldıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerini belirterek, 31 Mart seçimlerinde de tercihlerinin yine AK Parti ve Mehmet Kuş olacağını ifade ettiler.

Bu haber 72 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti