Başkan Yardımcısı Bucak'tan HÜDA PAR'a Ziyaret
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Keke Bucak, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak ile bir araya geldi.
Editör: Siverek Gençlik
08 Temmuz 2025 - 13:59
Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sımak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Yardımcısı Bucak,"Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Keke Bucak, ilçe teşkilatımızı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Siverek’in mevcut sorunlarını ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerimizi kendilerine ilettik. Toplumsal meseleler üzerine oldukça verimli ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için Sayın Keke Bucak’a teşekkür ediyoruz."
"HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Sayın Abdurrahim Sımak’ı ziyaret ettik. Siverek’in sorunları, çözüm önerileri ve toplumsal meseleler üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri ve disiplinli teşkilat yapısıyla bizleri en güzel şekilde ağırlayan ilçe teşkilatına teşekkür ederiz.
www.siverekgenclik.com







FACEBOOK YORUMLAR