Bucak Belediye Başkanı olmam herkese faydalı sadece birine zararı dokunacak! 

Bucak Belediye Başkanı olmam herkese faydalı sadece birine zararı dokunacak! 

Bucak Belediye Başkanı olmam herkese faydalı sadece birine zararı dokunacak! 
20 Mart 2024 - 12:12
31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala çalışmalarına ara vermeden sürdüren AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak, seçim lokalinde kendisine destek için gelen vatandaşlara hitaben çarpıcı ifadeler kullandı. Bana ihtiyaç olmamalıydı Geçen 15 yılda hiçbir gelişmenin kaydedilmediğini belirten Bucak, "Yeni belediye başkanlarının çıkması lazımdı. O belediye başkanlarının yeni hizmetler sunması lazımdı. Partiler yeni siyasetçiler yetiştirmiş olmalıydı. Bana ihtiyaç olmamalıydı. Bakın seçim arabamda çalan şarkıyı dinlediniz mi? 15 sene önce çalan şarkı çalıyor bak. Demek ki 15 senedir bir gelişme yok. 15 sene geriye gittik hala aynı şarkı çalıyor. Benden daha becerikli, daha iyi bir siyasetçi veya daha iyi bir belediye başkanı halkın gönlünde taht kursaydı, şimdi bana ihtiyaç olur muydu? Kimse bana der miydi, bu adam gelsin de en azından bu işi düzeltsin. Ben gelip 5 yılda düzeltirim yine bırakıp giderim. Artık ondan sonra ne olur bilmem yani.



Zararlı çıkacak olan ben olacağım Başkan olmasının Sivereklilerin faydasına olacağını ancak kendisinin maddi ve manevi zarar yaşayacağını belirten Bucak, sözlerine şöyle devam etti. "Gençler bu işin herkese faydası olabilir. Özellikle fakir fukaraya, öğrencilere, gençlere, kadınlara, belediye personellerine çok faydası olur. Herkes eşit çalışır, herkes eşit ücreti alır. Dengesizlik olmaz, torpil olmaz, adam kayırma olmaz. Herkes işini yapar. Herkes için bu işin bir faydası olur. Bu işin bir kişiye zararı olur, o da ben. Ne huzur ne de rahatlık kalır. Allah'a çok şükür. Herkes için her şeyi derler. Bütün belediye başkanları için de derler. Yalnız, yani şuna emin olun, benim bu koltuktan şahsım için beklediğim ne bir itibar ne de bir menfaaat var. Ben ancak bu işten hem ekonomik, hem manen, hem aile yönünden zaman ayıramadığım için, bu işten zararlı çıkacak olan ben olacağım. Ama fayda görecek de Sivereklilerdir helal ve hoş olsun.” dedi.

Bu haber 1579 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet Akçalı
    1 ay önce
    Efsane Başkan @bucakalimurat82 Seçilirse;Güzel Siverek'imizin Tüm Altyapı ve Üstyapı eksiklerini 5 yılda giderir ve Siverek'imiz yeniden Bahar Şenliklerinin yapildığı ,Konserlerin verildiği bir Modern Şehir görüntüsüne kavuşur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti