Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak yerel seçim çalışmalarına mahalle toplantılarına devam ediyor.

Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
27 Mart 2024 - 00:05

İlçenin Seyfioğlu caddesinde bulunan taziye evinde Kayalı(Hadro) kırsal mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Bucak burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti. “31 Mart yerel seçimleri için artık son viraja girmiş bulunmaktayız.

Ben burada bulunan tüm kardeşlerimden son güne kadar kapı kapı gezerek vatandaşlarımızın desteğini istemelerini rica ediyorum. Biz geçmişte yaptığımız çalışmalarla bugün başımız dik geziyoruz. Sizlerde, bizler için birilerinden destek istediğiniz zaman başınız dik olsun. Çünkü biz başınızı önünüze eğecek hiçbir çalışmanın içinde olmadık, olmayacağız. Kardeşlerim şehrimizin sorunlarına hâkimiz geçmişin verdiği deneyim ve tecrübeyle inşallah seçilirsek eğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli çalışarak şehrimizin sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Ali Murat Bucak bugüne kadar yapmayacağı hiçbir şeyin sözünü vermedi. Bundan sonra da vermeyecektir. Buda sizlere sözüm olsun. Siverek’i yaşanılabilir bir şehir haline getirmek bizim boynumuzun borcudur. Bu akşam bu toplantıyı ayarlayan SKM Başkanımız Adnan Akçiçek’e ve siz Kayalı (Hadrolu) hemşehrilerimize bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 2150 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti