Bucak'tan zafer konuşması

31 Mart yerel seçimlerinde Siverek’te tablo netleşti. AK Parti’nin Adayı Ali Murat Bucak, 4 bin 500 oy farkla önde. Oyların yüzde 91,43’ü sayıldı. Siverek’te Belediye Başkanı Ali Murat Bucak olmak üzere

Bucak'tan zafer konuşması
01 Nisan 2024 - 01:01
Oy sayımı devam ederken AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak Hürriyet Caddesinde bulunan ilçe teşkilatı önünde destekçilerine seslendi.

Bucak yaptığı konuşmada, “Biz her zaman bu devletin bütünlüğünü koruyan, bu devletin bütünlüğüne inanan, bu Cumhuriyete inanan bir aileyiz. İlçe seçim kurulunda kesin olmayan sonuçlara göre 4.500 oy farkıyla öndeyiz. Bu nedenle sizlerden sağduyulu olmanızı ve zaferimize gölge düşürmemek adına dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Lütfen kimsenin eline koz vermemenizi rica ediyorum. İnşallah zafer bizimdir, inananlarındır. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi. 

Vatandaşların yoğun olarak parti önünde bekleyişi devam ederken Bucak özellikle resmi sonuçlar açıklanana kadar sevenlerinden özellikle sevinç gösterilerinden dolayı kimseye rahatsızlık vermemelerini rica etti.

Bu haber 1698 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi