Büyükşehir "Ücretsiz ulaşım" sözünde durmadı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2024 Nisan ayına kadar ücretsiz olacağını müjdelediği 63 Balıklıgöl ring hattı ücretli oldu.

Büyükşehir "Ücretsiz ulaşım" sözünde durmadı
28 Kasım 2023 - 16:55
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2023 Nisan ayında, dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katıldığı Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığının ek hizmet binasının açılışında, 63 Balıklıgöl hattında trambüslerin bir yıl ücretsiz hizmet vereceğini müjdelemişti.

Büyükşehir Belediyesi'nin, 63 Balıklıgöl hattını ücretsiz yapmasından dolayı süreci idare edemediği, yaşanan aşırı yoğunluktan dolayı vatandaşın tepkilerine neden olduğu biliniyordu.

Büyükşehir Belediyesi 63 Balıklıgöl ring hattı ile ilgili bir düzenleme ve iyileştirme yapamayınca çareyi vatandaşa büyük müjde olarak servis ettiği 63 Balıklıgöl hattını ücretli yapmakta buldu.

Nisan ayından bu yana ücretsiz hizmet veren 63 Balıklıgöl ring hattı, Büyükşehir Belediyesi'nin sözde yaptığı bir anket sonucunda yeniden ücretli yapıldı.

 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "Şanlıurfa'nın ulaşımında sizin de söz hakkınız olsun diyerek '63 Balıklıgöl' ring hattında anketler gerçekleştirdik.

Malumunuz bu hattınız uzunca bir süredir tamamen ücretsiz hizmet vermekteydi.

Fakat yaptığımız anketlere göre % 73 yine ücretli olmasından yana.Bu nedenle 28.11.2023 tarihi itibarıyla diğer hatlardan yapılan aktarmaların Ücretsiz bir şekilde devamına, ara duraklardan binen yolcuların ise ücretli taşınmasına karar verilmiştir." denildi.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 416 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti