Çakmak, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda eğitimde hedeflenen başarıya ulaşılmasını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Çakmak, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi
10 Eylül 2023 - 14:33
Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ilçenin genç nüfusu için önemli bir dönemece girilen 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilere ve velilere seslendi. 
Başkan Çakmak, geleceğin liderlerini yetiştirecek olan okulların kapılarının açılacağı bu dönemin önemine vurgu yaparak, eğitimdeki başarı hedeflerini desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Çakmak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha başlarken, siz değerli öğrencilerimize ve değerli velilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum. Her yeni eğitim ve öğretim yılı, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar demektir. Umutsuzluğun ve korkunun yerine, cesaret ve azimle dolu bir şekilde adım atalım. Siverek, her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu büyüme ve gelişme sürecinde en büyük yatırımımız, siz gençlerimizdir. Sizler, ilçemizin ve ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan nesilsiniz. Bu nedenle eğitim, en büyük önceliğimizdir."

-"Eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz"

Mesajında eğitime her alanda destek vermeyi sürdüreceklerini aktaran Çakmak, "Siverek Belediyesi olarak, eğitim kurumlarımızın daha iyi bir çevrede ve daha iyi imkanlarla donatılması için sürekli olarak çalışmaktayız. Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, okullarımızda daha sağlıklı, daha güvenli ve daha verimli bir ortamda eğitim almanız için gereken her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Sevgili öğrenciler, başarı her zaman emek ve azimle elde edilir. Derslerinize düzenli çalışarak, öğretmenlerinizin rehberliğini dikkatle takip ederek, istikrarlı bir şekilde ilerleyerek bu yıl da başarılı olacağınıza inanıyorum. Her zorluk, yeni bir fırsat demektir. Unutmayın ki, hedeflerinize ulaşmak için ne kadar çok çalışırsanız, o kadar büyük başarılar elde edersiniz." ifadelerini kullandı.

Mesajında velilere de seslenen Başkan Çakmak, şunları kaydetti: 

"Sevgili veliler, sizler de çocuklarınızın eğitimine katkı sağlamak için her zaman yanlarında olmalısınız. Onları desteklemek, motive etmek ve rehberlik etmek, onların başarısında önemli bir rol oynar. Birlikte çalışarak, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmalarına katkı sağlayabiliriz. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyor, öğretmenlerimize kolaylıklar ve sabır, velilerimize de destekleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte elde edeceğimiz başarılarla, Siverek'i daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inancımız tamdır."
Bu haber 419 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti