Canpolat'tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Bayramı mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Basın çalışanlarının, meslek camiaları arasındaki yeri son derece değerlidir” ifadelerini kullandı.

Canpolat'tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Bayramı mesajı
24 Temmuz 2023 - 12:05
Başkan Mehmet Canpolat, “Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri öğrenerek, öğrendiklerini özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde haber alıp, haberi yayma noktasında en önemli görevi üstlenen basın dünyasının  bu anlamlı günü, bizler için çok büyük önem taşıyor” sözleriyle başladı mesajında şunları kaydetti:

“Basın çalışanlarının, meslek camiaları arasındaki yeri son derece değerlidir. Toplumları aydınlatmak gibi büyük sorumluluk üstlenen basının ve basın emekçilerinin, aldıkları sorumluluk ve üstlendikleri bu misyon ile demokrasimizin daha da güçlendiğini  görmekteyiz. Topumda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Böylesine önemli bir misyonu üstlenen gazetecilerin, bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır. Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi üstlenen basınımızın, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koyacakları çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplarımızın, eğitimden sağlığa, ekonomiden spora her alanda hem Haliliye ilçemiz için  hem  Şanlıurfa için hem de yurdun dört bir köşesi için, yapılan çalışmalara verdikleri destek ve katkı için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren basın mensuplarına sağlık, mutluluklar ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim."

Bu haber 356 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti