CEYLANPINAR SINIRINDA ÇATIŞMA: 6 ÖLÜ

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Rasülayn'da eşzamanlı olarak düzenlenen 2 ayrı bombalı saldırıda 6 kişi öldü.

CEYLANPINAR SINIRINDA ÇATIŞMA: 6 ÖLÜ
24 Nisan 2014 - 11:27

ŞANLIURFA - Suriye’nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesinde 2 ayrı bombalı saldırı düzenlendi. Bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırılarda ilk bilgilere göre 6 kişi ölürken olayda çok sayıda kişi de yaralandı.

PYD’nin Dilbesi yolu ve Telhalef yolundaki kontrol noktalarını hedef alan saldırılarda yaralananlar Ceylanpınar Devlet Hastanesine getirildi. 2 yaralı ise burada Viranşehir Devlet Hastanesine sevk edildi.

Patlama esnasında okulda olduğunu belirten İzzettin Şakar, “Biz okuldayken iki ayrı bomba sesi duyduk, sıralar sallanmaya başladı. Bombanın şiddetinden pencereler kırılacak gibiydi. Biz yemek yiyorduk hocalarımız bizi sakinleştirmeye çalıştı. Okulla gitmekte tedirginiz bu savaşın bitmesini istiyoruz.” dedi.

Rasulaynli Halef Ebu Abdullah ise, Rasulayn’de 2 araca bomba bağlandı. Ölü ve yaralıların sayısını henüz bilmiyorum. Araçlara bomba bağlayarak sırada patlatıyorlar. Sivil insanlar zarar görüyor. Biz savaş taraftarı değiliz. İnşallah bu savaş bir an önce biter.” Şeklinde konuştu.

(Mustafa Kaynak – İLHKA)


Bu haber 3926 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması