CHP Lideri Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere en son seçimlerde 1 milletvekili çıkardığı Şanlıurfa'ya geldi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'da
30 Eylül 2023 - 16:17
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, GAP Havaalanında CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve parti teşkilatı tarafından karşılandı. Karşılamaya çevre il ve ilçelerden partililerin katıldığı gözlendi.

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti ile ilgili açıklama yapan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ; "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin ve partimizin kıymetli bir lideridir. 18 ilimizi kapsayan, Güneydoğu Anadolu Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı için kentimize gelmiştir. Şanlıurfa halkının bu coşkulu karşılaması, Genel Başkanımıza olan sevgi, güven ve takdirini açıkça ortaya koymaktadır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun vizyonu, liderliği ve Türkiye'ye olan inancı, her zaman bizlere ilham olmuştur. Peygamberler şehri olan Şanlıurfa'mızda onu ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Genel Başkanımıza olan bu sevgiyi ve Şanlıurfalıların beklentilerini bir kez daha görmüş olduk. Hoş geldiniz, Sayın Genel Başkanım!" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyareti, hem kentteki hem de Türkiye genelindeki birçok kişi tarafından takip edildi. Kılıçdaroğlu'nun bu ziyarette yerel sorunlara ne gibi çözümler getireceği merakla bekleniyor.

 
Bu haber 1379 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x