CHP Şanlıurfa İl Başkanı Karadağ Kılıçdaroğlu'nun Siverek ziyaretini değerlendirdi

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siverek ziyaretini değerlendirdi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Karadağ Kılıçdaroğlu'nun Siverek ziyaretini değerlendirdi
12 Mart 2022 - 11:34
CHP lideri Şanlıurfa Siverek'te üye katılım toplantısında konuştu. Sivereklilere söz veren Kılıçdaroğlu, “Bir tarafa not edin. 'Kılıçdaroğlu söz verdi' deyin 'İktidar olduğunda Siverek il olacak' deyin. Bu sözü verdik bunu bir tarafa yazın” dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında çiftçiye de ücretsiz elektrik sözü verdi ve şöyle dedi:
“Şanlıurfa'ya gittiğimde en çok çiftçi elektrikten şikâyet ediyor. Söz verdim. 'Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize verin bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz' dedim. Erdoğan, 'Elinden tutan mı var' diyor. Benim elimi tutmazsan, istediğim teşviki verirsen, istediğim taşlık arazileri tahsis edersen, elektrik dağıtım şirketlerine verdiğin hakkı bu şirkete de verirsen söz veriyorum 5 bin megavat gücünde elektrik elde edilecek ve bütün çiftçilere elektrik ücretsiz verilecek. Yiğit adam sözünde durur dimi? Siverek'ten bir kez daha sesleniyorum. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturuyorsun. Eğer sözünün eriysen benim istediğim beş şeyi vereceksin göreceksin yatırım nasıl yapılıyor. Göreceksin çiftçiye elektrik nasıl ücretsiz veriliyor.”

“Yüreğimizi ortaya koyacağız"

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Siverek ziyaretini ve açıklamalarını değerlendirdi. CHP’li Karadağ şu ifadeleri kullandı:
“Genel başkanımız ‘helalleşelim’ diyerek yollara düştü. Memleketin dört bir yanını ziyaret ediyor. Diyarbakır’dan sonra da şehrimize geldi. Hoş geldi, sefalar getirdi. Sayın genel başkanımızın söylediği her söz altın değerinde, her bir kelimesi birbirinden kıymetli. Öz eleştiri yapmak, yanlışı görmek ve geleceği düzeltmek istemek dikkate değerdir. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak bizler de yüreğimizi ortaya koyarak vatandaşlarla bir araya geliyoruz, gelmeye devam edeceğiz. Helalleşeceğiz. Kırdığımız kalpler varsa gönülleri alacağız.”

"Şanlıurfa en iyisini hak ediyor"

“Çiftçimizin bulunduğu hal ve şartlar da ortada. Çiftçi zor durumda. Fiyatlar ateş pahası. İnsanlarımız geçinemiyor. Genel başkanımız da ücretsiz elektrik vereceğiz diyor. Halkın yanında olan her proje her fikir ne yazık ki iktidar yetkilileri tarafından halk zarara uğrasa dahi muhalefetten geldiği için reddediliyor, yok sayılıyor. Millet bunu görüyor. Ona göre de gerekeni sandıkta yapacaktır. Şanlıurfa artık hak ettiği değeri yapılacak ilk seçimin ardından görecektir. Bugün CHP’li belediyelerin sosyal belediyecilik anlamında nasıl dersler verdiğini görüyoruz. Nasıl halka faydalı işler yaptığını, halkın çıkarını gözettiğini görüyoruz. Şanlıurfa da en iyisini hak ediyor. Bu anlamda genel başkanımıza da peygamberler diyarı ilimizi ziyaret ettiği için, kalbinden geçenleri tüm samimiyetiyle aktardığı için teşekkür ediyorum.”

www.siverekgenclik.com

Bu haber 1092 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması