Çiçekçiler anneler gününde umduğunu bulamadı

Coronavirus ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağından muaf olan çiçekçiler anneler gününde umdukları siparişi alamadılar.

Çiçekçiler anneler gününde umduğunu bulamadı
10 Mayıs 2020 - 13:13

İçişleri Bakanlığı tarafından Yeni tip Coronavirus (Covid-19) ile mücadele kapsamında aralarında Şanlıurfa’nın da olduğu 23 büyükşehir ve Zonguldak ilinde 9-10 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.


Bu haftaki sokağa çıkma yasağından çiçekçiler muaf tutulmuştu. Cumartesi ve pazar günü sipariş üzeri evleri servis usulü çalışan çiçekçiler, anneler gününde umduklarını siparişleri bulamadılar.






Bahçelievler Mahallesinde çiçekçilik yapan Ramazan Görgen, umdukları siparişleri alamadıklarını belirterek, “Bugün anneler günü… Bugün sipariş üzerine çalışıyoruz. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. İnşallah bundan sonda daha güzel günler görürüz. Şu an için fazla bir talep yok. Tek tük siparişler geliyor. Müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Coronavirus sürecinden esnaf olarak etkilendik. İşyerlerimiz sokağa çıkma yasaklarından dolayı kapandı.  Bizim ödemelerimiz var. Umuyoruz ki Devlet bu zararlarımızı telafi eder. İleride refaha çıktığımız zaman bunlar unutulur. Anneler gününde insanlar annelerine papatya tarzında çiçekler alıyor. Çiçek fiyatları normladır fahiş fiyatlar yok. En fazla 50 lira ile 100 lira arasında değişiyor.” şeklinde konuştu. (İLKHA)


Bu haber 1617 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü