Covid-19 vakasının en fazla olduğu 5 il açıklandı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17 vatandaşın hayatını kaybettiğini belirterek en fazla vakanın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya ve Bursa’da olduğunu belirtti.

Türkiye’nin 2 Temmuz Coronavirus (Covid-19) istatistiğini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17 vatandaşın hayatını kaybettiğini belirterek en fazla vakanın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya ve Bursa’da olduğunu belirtti.
Sosyal medya Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Koca, “Burdur ve Gümüşhane’de 2 gündür yeni vaka yok. En çok vaka olan 5 il; İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Bursa. Toplum sağlığı için risk yansıtan görüntüler artıyor. Bugün medyada yolcular arasında sosyal mesafenin sıfırlandığı taşıt haberleri yer aldı.” uyarısında bulundu.
Son 24 saatte 49 bin 714 testin yapıldığını, bin 186 yeni vakanın tespit edildiğini belirten Koca, iyileşen hasta sayısının bin 543 artarak 176 bin 965’e yükseldiğini vurguladı. (İLKHA)
-
Siverek'te bu gece ve yarın sağanak yağış bekleniyor
-
Siverekli Akademisyen Profesör oldu
-
Depremde zarar gören camilerin durumu değerlendirildi
-
Bugün vefat edenler
-
Şanlıurfa'da 4 kilo 50 gram uyuşturucu ele geçirildi
-
Bucak, Siverek Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olacak
-
HÜDA PAR'ın Siverek'te belediye meclis üyeliği başvuruları başladı
-
Urfa'da Filistin'e özgürlük yürüyüşü düzenlenecek
-
Siverek'te bağımlılıkla mücadele konulu seminer
-
Kaymakam Aydemir'den hastaneye ziyaret
-
Bozova'da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı
-
Siverek'teki ulaşım sorunları bakanlığa sunuldu
FACEBOOK YORUMLAR