Cumhur İttifakı Adayı Ali Murat Bucak İle Siverek'te Seçim Heyacanı Yaşanıyor

Siverek'te Cumhur İttifakının Adayı Ali Murat Bucak, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine bir ay kala her ziyaret ve her seçim ofisi açılışında miting heyecanı yaşanıyor.

Cumhur İttifakı Adayı Ali Murat Bucak İle Siverek'te Seçim Heyacanı Yaşanıyor
02 Mart 2024 - 09:06


Seçim heyecanının büyük coşkuya dönüştüğü Siverek'te, Ali Murat Bucak rüzgarı yaşanıyor.

Yüzlerce kişinin akın ettiği AK Parti Siverek Seçim İrtibat Ofisi, Cumhuritifakını ve Ali Murat Bucak'ı destekleyenlerle dolup taşıyor.

Ali Murat Bucak, her kesimle bir araya gelip nasıl bir şehir hayal ettiklerini konuşuyor. Taleplerini dinleyerek Siverek'in yüzyılını inşa ete noktasında notlar alan AK Parti Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak görüştüğü STK temsilcilerine "Fikirlerinize her zaman ihtiyaç duyacağız. "diyor.

Selimpınar Mahallesinde AK Parti Meclis Üye adayı Tamer Alhas ile birlikte Karakeçili - Cerabi Rezan kolunu ziyaret ederek vatandaşlardan destek isteyen Ali Murat Bucak, ziyaretlerde ev sahipliği yapan Eyüp Taşni'ya teşekkür etti.

Ali Murat Bucak, bazen ziyaretler gerçekleştirirken bazende AK Parti İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Nedim Lale ile birlikte misafirlerini ağırlıyor.

Bu çerçevede Türk Sağlık Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Selami Balcı ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Zehra Tankuş ve Yönetimi, Şanlıurfa 112 temsilcisi Mehmet Yıldızbaş, Siverek temsilcileri Serdar Hanpolat ve Şahin Kızgınyürek, AK Parti İlçe Binasında Ali Murat Bucak ile Nedim Lale'yi ziyaret etti.

Siverek'teki eczacılarla da Eczacılar Odası Siverek Temsilciliğinde ziyaret eden Ali Murat Bucak "Şehrimizde görev yapan Eczacılarla bir araya gelerek nasıl bir şehir hayal ettiğimizi konuştuk. Taleplerini dinleyerek şehrimizin yüzyılını inşa ederken fikirlerine her zaman ihtiyaç duyacağız." ifadelerini kullandı.

Gündüz ziyaretlerle günü tamamlayan Ali Murat Bucak, akşamda seçim ofisinde seçmenle bir araya gelerek seçim çalışmasını tamamlıyor.

Bu haber 838 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti