Demir'den CHP'ye sert yanıt : Siz katilsiniz, siz canisiniz

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Türkiye'deki sorunları bir kenara bırakıp HÜDA PAR'ı hedef alan CHP'ye genel kurulda sert yanıt verdi.

Demir'den CHP'ye sert yanıt : Siz katilsiniz, siz canisiniz
26 Ocak 2024 - 07:36
TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, her fırsatta HÜDA PAR'ı hedef alan CHP'ye sert tepki vererek, "O zaman, biz de tek partili dönemde işlenen bütün cinayetlerden, katliamlardan sizi sorumlu tutarız; siz katilsiniz, siz canisiniz, o zaman böyle diyeceğiz." dedi.

Demir, Genel Kurul konuşmasında, "Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; dün de aynısı olmuştu, bugün de aynısı oldu. CHP, Türkiye’nin bütün sorunlarını bir kenara bırakarak HÜDA PAR’ı direkt hedef alıp siyasetini bunun üzerinden geliştirmeye çalışıyor. HÜDA PAR 2012 yılında kurulmuş bir partidir, çok öncesinden olayları getirip HÜDA PAR’a mal etmeye çalışıyor. O zaman, biz de tek partili dönemde işlenen bütün cinayetlerden, katliamlardan sizi sorumlu tutarız; siz katilsiniz, siz canisiniz, o zaman böyle diyeceğiz. Türkiye’nin dünya kadar sorunu var; sizin gelip, bunları gündem edip Türkiye’nin asıl sorunlarına odaklanmanız gerekirken böyle basit şeyler üzerine zaman geçirip Türkiye’yi de meşgul etmenin bir anlamı yoktur. Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum." ifadelerine yer verdi. 
Bu haber 474 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti