Deprem uzmanı Görür, Siverek AK Parti aday adayına teşekkür etti

Deprem uzmanı Profesör Doktor Naci Görür, deprem dirençli kentler kampanyasına vermiş olduğu destekten dolayı AK Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yunus Yeşiltaş'a teşekkür etti.

Deprem uzmanı Görür, Siverek AK Parti aday adayına teşekkür etti
04 Ocak 2024 - 23:49


AK Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Yeşiltaş, Prof. Dr. Naci Görür'ün Deprem Dirençli Kentler Kampanyasına destek verdiği ile ilgili olarak, "Deprem ve afetlere karşı dirençli kentler oluşturmak için başlattığınız kampanyayı bir İnşaat Yüksek Mühendisi olarak yürekten destekliyor; güvenli kentlerin inşası, deprem bilincinin ve farkındalığın artması için gösterdiğiniz çabadan dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum." demişti.

Sosyal medya hesabından deprem dirençli kentler kampanyasına destek veren Gôrür, "Şanlıurfa Siverek bld bşk aday adayı Yunus Yeşiltaş da Deprem dirençli kentler kampanyamızı destekliyor, teşekkür ederiz." dedi.

Yunus Yeşiltaş kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi, Hukukçu1993 yılında Siverek’te doğdu. İlk ve ortaöğretimini burada tamamladı. Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü ikincilik derecesi ile Yüksek Onur mertebesinde bitirdi. İş hayatına Siverek’te başladığı için eğitimine komşu illerde devam etmek zorunda kaldı. Mayıs 2018’de Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisansını tamamlayıp İnşaat Yüksek Mühendisi unvanını aldı. Aynı yıl Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden de mezun oldu. Anadolu üniversitesi Uluslararası İlişkiler lisans bölümünü de bitirdikten sonra, “25 yaşında 4 üniversitede 5 bölüm bitirdi” konusuyla ulusal ve uluslararası medya organlarında yer aldı. Avukatlık stajını Şanlıurfa Barosunda tamamladı.


“Yapay Zekâ Yöntemleri ile Buharlaşma Tahmini” ve “İmar Mevzuatından Kaynaklanan İdari Yargıda Görülen Davalarhakkında akademik ve bireysel çalışmaları mevcuttur.Ocak 2015’ten beridir Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğünde Avukat, Mühendis ve Müdür olarak çalıştı.

​​​​​
Bu süre zarfında altyapı-üstyapı, restorasyon, kentsel dönüşüm ve kamulaştırma projeleri ile Avrupa Birliği ve Kalkınma Ajansları yatırım hibe destek programlarında aktif görev aldı. İmar, ihale, personel mevzuatı gibi Yerel Yönetimlerin temel taşı mevzuatlarına hakimdir. Aynı zamanda Arabulucu, Proje ve Uygulama Denetçisi ile İş Güvenliği Uzmanı olan Yeşiltaş, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.


,

 
Bu haber 784 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti